Distributörer

Prislista för återförsäljare

Hej!

Samtliga produkter i Elhindra-serien uppdaterades för 5G under 2018. Loggorna ser ut som på bilden nedan. I serien finns två olika varianter, en för elöverkänsliga och en för icke elöverkänsliga. Produkterna för elöverkänsliga kallar vi för 5Gs. Den andra varianten heter endast 5G.

Bra att veta:  Skyddet för mobilen är något svagare än för nyckelringen. Båda har dock fullgott skydd för 5G. Armbanden och halsbanden är gjorda så att både elöverkänsliga och gemene man ska kunna använda dem. Med andra ord är det ett Sensitive-skydd inlagt i dessa.

Jordstrålningen förändrades kraftigt under 2018 genom att näten blev bredare. Det medför att människor är mer påverkade av denna strålning än tidigare. Jordstrålningsbrickan är därför uppdaterad och anpassad för att ge ett optimalt skydd i hemmiljön.

Om du fortfarande har läderarmband kvar som du inte har sålt kan du sända dem tillbaka till oss så uppdaterar vi dem utan extra kostnad. Om några av dina kunder vill uppdatera läderarmband till 5G kan vi erbjuda 20% rabatt vid köp av ett nytt. Erbjudandet gäller till 1 juli 2019. För nyckelringar, mobilbrickor, kardborrarmband och jordstrålningsbrickor gäller ingen rabatt eller ersättning. De kan fortfarande säljas som skydd för elektriska apparater etc.

Hälsningar,

Thomas & Elisabeth